top of page

Ce soluții oferim?

Investigăm incidentele cibernetice

Vom investiga un incident pe baza informațiilor oferite și vom elabora un raport care va conține rezultatele investigării, precum și recomandările pentru prevenirea unui asemenea incident în viitor.

Efectuăm testele de penetrare

Vom identifica și vom exploata vulnerabilități în infrastructura business-ului tău, cu elaborarea unui raport care va conține informații despre vulnerabilități, cum au fost exploatate, recomandările noastre și multe altele.

Efectuăm testarea aplicațiilor Web

Vom testa aplicația ta pentru vulnerabilități, la orice etapă a ciclului de dezvoltare al acestuia, și vom elabora un raport, care va conține informații despre vulnerabilități, cum pot fi exploatate, recomandările noastre.

Recrutăm și selectăm forța de muncă

Vom identifica și selecta cei mai potriviți candidați pentru nevoile organizației tale. Serviciul nostru include screening-ul inițial, interviuri detaliate și evaluări tehnice, toate adaptate specific domeniului IT și securității cibernetice.

Ne adaptăm la infrastructura ta

Rapoartele noastre nu conțin doar acțiuni automatizate realizate cu instrumente terțe. Căutăm vulnerabilități atât în mod automatizat, cât și manual, conform proceselor noastre interne complexe.

bottom of page